Smoked chicken oven method:


Ingredients:
1 chicken
Teaspoon salt
Workshop Hill grinded
½ teaspoon curry
2 tablespoons butter
3 tablespoons orange juice + a bit of crust
Half an apple sliced
2 garlic cloves, crushed
Half soft onion
A few fresh mint
Method:
I transferred the onion and garlic in butter for a very short period and then let it cool slightly and add to it spices, orange juice, mint and Nhrkhm well with some then blaze in the lower end of the chicken breast and raise a little foreskin then Nhacoha Nuts from both sides and push it by hand to enter the chicken breast well and then make our knife some of her chest and Alvhzh can be a little of them filled and then put inside of the orange peel and apple Meh cup of washed rice and Nglgah thread, then put them in the oven with covered with paper Alsolevan of the illustrious party and work holes light and put it in the oven at 200 for a period of half an hour and then tend them cover and leave for a period of about another 10 minutes to fry and may be Astute also without losing the benefits of something.
Note:
Chicken can not use spices problem with him is unpalatable taste it but with only meat and fish is not Chickens also tastes good with sweet spices like curry and spices Mexican sweet or free.
Time grill the chicken in the oven every kilo always takes about 40 minutes without a cover and with less cover so we calculate the time so as not to dry and roasted much ..



الترجمه
المقادير
نصف ملعقة صغيرة كاري 
2 ملعقة زبدة 
3 ملاعق عصير برتقال+قليل من قشره
نصف تفاحة مقطعة شرائح
2 فص ثوم مطحون
نصف بصلة ناعم
قليل من النعناع الطازج 
الطريقة:
نقلي البصل والثوم في الزبدة لفترة قصيرة جدا ثم نتركها تبرد قليلا ونضيف اليها البهارات وعصير البرتقال والنعناع ونحركهم جيدا مع بعض ثم نشق في الطرف السفلي من صدر الدجاج ونرفع الجلدة قليلا ثم نحشوها بالخلطة من الجانبين ونضغط عليها باليد لتدخل الى صدر الدجاج بشكل جيد ثم نشق بالسكين بعضا من صدرها والفحذة يمكن حشوها بقليل منها ثم نضع في داخلها من قشر البرتقال والتفاح مه كوب من الرز مغسول ونغلقه بخيط ثم نضعها في الفرن مع تغطيتها بورق السوليفان من الطرف اللامع ونعمل ثقوبا خفيفة ونضعها في الفرن على حرارة 200 لفترة نصف ساعة ثم ننزع عنها الغطاء ونتركها لفترة حوالي 10 دقائق اخرى لكي تحمر وتكون قد استوت ايضا دون ان نخسر من فوائدها شيئا .
ملاحظة:
الدجاج لا يمكن استعمال البهارات المشكلة معه فهو غير مستساغ طعمه معها انما مع اللحوم فقط وليس الاسماك ايضا فالدجاج طعمه طيب مع البهارات الحلوة مثل الكاري والبهارات المكسيكية الحلوة او الحرة .
وقت شواء الدجاج في الفرن دائما كل كيلو يأخذ حوالي 40 دقيقة بدون غطاء ومع غطاء اقل هكذا نحسب وقته لكي لا يجف ولا يشوى كثيرا..