اسباجتى بطريقة الشيف *زيزو*

المقادير: 
كيس اسباجتى  ونصف كيلوطماطما من غير تقشيرعلشان فى الكويت الطماطما تقشروان الفائدة فى قشر الخضروات( تترك فى الماء وتغسل جيدة لكل الخضروات لا غير)و كسبرة خضرة وبصل  و3 فص ثوم مبشورين وملح وشطة قليلة وفلفل وكمون ومكعب ماجى وزيت قليل 


 

الطريقة :
 تسلق المكرونة بالطريقة المعتادة فى(ماء وملح وزيت)وتترك على جانب ثم تحضرى اناء وتضعى الزيت حتى يسخن ثم البصل مع التقليب لمدة ثم الثوم حتى الاصفرارثم يتم ضرب الطماطما فى الخلاط جيدة ثم تضاف على البصل والثوم مع الملح والفلفل والكمون والشطة ومكعب ماجى وتترك على نار عالية حتى التسبيك مع ملاحظة ان الصلصة بدون ماء ثم تضع على المكرونة وتقطع الكسبرة وتضع على المكرونة والصلصة مع التقليب على نار هادئة حتى التقديم* 
 
 ملوحظة :انا بحب الاسباجتى من غير لحمة 
 
                     بالهنا والشفاء    

              مع تحيات الشيف *زيزو*        

Comments