جديد ..دبابيس الفراخ مع الخضار

 كيلو دبابيس فراخ
            نصف كيلو بطاطس صغير
            نصف كيلو كوسه صغيرة
           نصف كيلو جزرصغير 
          نصف كيلو طماطما 
         نصف كيلو بصل 
         حبهان ورق لوار 
       كركم وكسبرة وكمون وفلفل اسود ملح بهارات فراخ ولميونه 


يتم  غسل الدبابيس بالخل والكركم وتشطف جيداا 
ثم تحضرى صينه وترص الطماطما الى اربع وترص ثم البصل اربع وترص ثم الجزر صحيح والكوسه والبطاطس بدون تقطيع ثم الدبابيس وتخلط البهارات مع بعض مع كوب شوربه بدون ملح وترش على الدبابيس ثم تغطى بورق الومنيوم وتدخل الفران من تحت لمده ساعه ثم تحت الشويه حتى يتغير لونه الدبابيس !!   

Comments