حطّي كرات الشيكولاتة في بودرة الكاكاو علشان تتغلّف من برّه
المقادير
1/ 2 كيلو شيكولاتة خام
1/ 4 كيلو شيكولاتة باللبن
1/ 2 كيلو كريمة خفق
1/ 2 كوب كاكاو
الطريقة
1- قطّعي الشيكولاتة قطع صغيرة، وسيّحيها في حمام مائي ساخن.
2- في إناء تاني سخّني الكريمة، وصبّيها على الشيكولاتة بعد ما تسيّحيها، وقلّبيها مع بعض كويس، وسيبي الخليط ده على جنب شوية علشان يبرد.
3- بعد كده حطّي الخليط في الثلاجة لمدة 1/ 2 ساعة، وبعدين طلّعيه وشكّلي منه كرات صغيرة، وحطّيه يتجمّد في الفريزر لمدة 1/ 2 ساعة.
4- في الوقت ده، ذوّبي الشيكولاتة باللبن في حمام مائي، واغمسي فيها كرات الترافيل بعد ما تطلعيها من الفريزر.
5- في الآخر حطّي الكرات دي وهي عليها الشيكولاتة السايحة في بودرة الكاكاو علشان تتغلّف من برّه بها، وقدّميها..
وبالهنا والشفا.
Comments