فراخ مشوية على الطريقة المكسيكية

زيّني الطبق بشرائح الليمون والبقدونس الأخضر
النهارده هنقدّم لكم طريقة عمل الفراخ البانيه من المطبخ المكسيكي؛ جرّبوها وابعتوا قولوا لنا رأيكم فيها.
 
 زيّني الطبق بشرائح الليمون والبقدونس الأخضر

المقادير:
½ كيلو فراخ بانيه
بصلة صغيرة مفرومة
½ كوب جبنة شيدر مبشورة
½ كوب عصير ليمون
ملعقة صغيرة كمون
¼ كوب زيت
فص ثوم مفروم
ملح وفلفل

الطريقة:
1- اخلطي كل المكوّنات مع بعضها -ما عدا الجبنة الشيدر- وتبّلي بها الفراخ، وسيبيها في التتبيلة دي لمدة ليلة كاملة.

2- ارفعي الفراخ من التتبيلة وحطّيها على الشواية أو دخّليها الفرن لمدة 8 دقائق، وبعد كده اقلبيها على الناحية التانية.

3- أوّل ما تحسّي إن الفراخ استوت، رشّي عليها الجبنة الشيدر المبشورة، وبعد كده حطّيها في أطباق التقديم، وزيّنيها بالبقدونس المفروم وشرائح الليمون، وممكن تقدّمي معاها بطاطس مشوية.. وبالهنا والشفا.