شوربة السبانخ والفراخ.. طبق مفيد مليان حديد

استمتعي مع أسرتك بوجبة لذيذة ودافية
النهارده هنعمل شوربة الفراخ والسبانخ؛ علشان تستمتعي مع أسرتك بوجبة لذيذة ودافية في جو الشتاء البارد.
 
 
 استمتعي مع أسرتك بوجبة لذيذة ودافية.

المقادير:
½ كيلو سبانخ مقطّعة قطع صغيرة
¼ كيلو فراخ بانيه مقطّعة مكعبات صغيرة
بصلة صغيرة مفرومة
4 كوب شوربة فراخ
كوب كريمة لباني
زيت نباتي

الطريقة:
1- شوّحي البصل في الزيت في حلة على النار لمدة دقيقتين، وبعد كده ضيفي معاه قطع الفراخ وقلّبيهم مع بعض شوية، وبعدين ضيفي السبانخ، مع الاستمرار في تقليبهم على النار لمدة 5 دقائق.

2- بعد كده ضيفي الكريمة اللباني والشوربة، وغطّي الحلة وسيبي الشوربة على نار هادية لغاية ما تغلي، وبعد كده ارفعي الشوربة من على النار، واغرفيها في أطباق التقديم.. وبالهنا والشفا.