المقادير
1/2 كيلو كبدة ضاني او جاموسي
بصلة متوسطة مفرومة
2 م ك سمن
ملح وفلفل اسود وبهارات
التحضير:تقطع الكبدة مكعبات صغيرة او حسب رغبتك
طريقة التحضير
1- يقدح السمن في قدر ثم تضاف الكبدة المقطعة له وتقلب لنصف دقيقة على نار عالية.
2- تضاف البصلة المفرومة والملح والفلفل والبهارات وتخفض النار حتى تنضج الكبدة والبصل.
3- يحشى الخبز الافرنجي (الفينو) بالكبدة الساخنة مع سلطة الطحينة.
1/2 كيلو كبدة ضاني او جاموسي
بصلة متوسطة مفرومة
2 م ك سمن
ملح وفلفل اسود وبهارات
التحضير:تقطع الكبدة مكعبات صغيرة او حسب رغبتك
طريقة التحضير
1- يقدح السمن في قدر ثم تضاف الكبدة المقطعة له وتقلب لنصف دقيقة على نار عالية.
2- تضاف البصلة المفرومة والملح والفلفل والبهارات وتخفض النار حتى تنضج الكبدة والبصل.
3- يحشى الخبز الافرنجي (الفينو) بالكبدة الساخنة مع سلطة الطحينة.