جمبري بصوص الليمون والثوم

المقادير:
كيلو جمبري مقشر
½ كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 ملعقة كزبرة مفرومة
ملعقة صغيرة بابريكا
ماء حسب الحاجة
2 ملعقة زبدة


 اعملي الجمبري بطريقة جديدة وسهلة


الطريقة:
1- ضعي الزيت في طاسة وسخنيه كويس وحطي عليه الجمبري والملح حتى يغير لونه، ثم ضعي الثوم المفروم مع التقليب.


2- ضعي الزبدة والكزبرة المفرومة والبابريكا وعصير الليمون على الجمبري واستمري في التقليب.


3- لو الجمبري محتاج ميه حطي، وسيبيه لمدة 10 دقايق على النار. وبكده الجمبري بيكون جاهز
وممكن تقديمه مع الأرز الأبيض أو المكرونة..


                    وبالهنا والشفا.