المقادير
دجاج روستو
1/4 كوب عسل ابيض
1 معلقة كبيرة صويا صوص
1 معلقة كبيرة خل
1 معلقة كبيرة زيت سمسم
1 معلقة صغيرة هوت صوص
دجاجة
1 ملعقة كبيرة زبدة لينة
1 شرائح ليمون اضاليا
1 ملعقة كبيرة جنزبيل فريش
1 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملح وفلفل
كيس حرارى
كبدة دجاج بالكريمة
1/2 كيلو كبدة دجاج منظفة
1 كوب خل
2 كوب مياه ساخنة
1 كوب كريمة
زيت ذرة
زبدة
1 كوب بصل مفروم
1 فص ثوم مفروم
ملح وفلفل
1 فص حبهان
بقدونس مفروم
شوربة بطاطس بالروكفور
زيت
1/2 كيلو بطاطس مكعبات مسلوقة
2 كوب مرقة دجاج
ملح وفلفل
1 كوب كريمة
1 مثلث جبنة ريكفورد
1/4 كوب بقدونس
1 ملعقة كبيرة دقيق
1 كوب بصل شرائح
1 فص ثوم مفروم
طريقة التحضير
دجاج روستو
اخلطى كل مكونات الصوصات مع الزيت و العسل
ضيفى الجنزبيل و الثوم مع ملح وفلفل و تقلب جيدا
ضيفى ملعقة من الزبدة الى التتبيلة
تبلى الدجاج من الداخل و الخارج بالتتبيلة ثم تشوح فى طاسة واسعة ساخنة
ترفع الدجاج و توضع فى الكيس الحرارى مع شرائح الليمون و باقى التتبيلة المتبقية
تدخل الفرن على 180 لمدة 45 الى 60 دقيقة ثم ترفع من الكيس و تقدم بالهنا
دجاج روستو
1/4 كوب عسل ابيض
1 معلقة كبيرة صويا صوص
1 معلقة كبيرة خل
1 معلقة كبيرة زيت سمسم
1 معلقة صغيرة هوت صوص
دجاجة
1 ملعقة كبيرة زبدة لينة
1 شرائح ليمون اضاليا
1 ملعقة كبيرة جنزبيل فريش
1 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملح وفلفل
كيس حرارى
كبدة دجاج بالكريمة
1/2 كيلو كبدة دجاج منظفة
1 كوب خل
2 كوب مياه ساخنة
1 كوب كريمة
زيت ذرة
زبدة
1 كوب بصل مفروم
1 فص ثوم مفروم
ملح وفلفل
1 فص حبهان
بقدونس مفروم
شوربة بطاطس بالروكفور
زيت
1/2 كيلو بطاطس مكعبات مسلوقة
2 كوب مرقة دجاج
ملح وفلفل
1 كوب كريمة
1 مثلث جبنة ريكفورد
1/4 كوب بقدونس
1 ملعقة كبيرة دقيق
1 كوب بصل شرائح
1 فص ثوم مفروم
طريقة التحضير
دجاج روستو
اخلطى كل مكونات الصوصات مع الزيت و العسل
ضيفى الجنزبيل و الثوم مع ملح وفلفل و تقلب جيدا
ضيفى ملعقة من الزبدة الى التتبيلة
تبلى الدجاج من الداخل و الخارج بالتتبيلة ثم تشوح فى طاسة واسعة ساخنة
ترفع الدجاج و توضع فى الكيس الحرارى مع شرائح الليمون و باقى التتبيلة المتبقية
تدخل الفرن على 180 لمدة 45 الى 60 دقيقة ثم ترفع من الكيس و تقدم بالهنا
كبدة دجاج بالكريمة
قومى بسلق الكبدة فى الماء و الخل ثم تصفى جيدا
شوحة الزبدة والزيت مع البصل و الملح والفلفل
ضيفى الكبدة و فص الثوم مع الحبهان و يقلبوا جيدا
ضيفى الكريمة و البقدونس و اتركيها حتى تكتمل النضج ثم تقدم بالهنا
قومى بسلق الكبدة فى الماء و الخل ثم تصفى جيدا
شوحة الزبدة والزيت مع البصل و الملح والفلفل
ضيفى الكبدة و فص الثوم مع الحبهان و يقلبوا جيدا
ضيفى الكريمة و البقدونس و اتركيها حتى تكتمل النضج ثم تقدم بالهنا
شوربة بطاطس بالروكفور
قومى بتشويح البصل مع ثوم و ملح ودقيق
ضعى البطاطس ثم المرقة و تقلب حيدا
ضيفى قطع من الجبنة والبقدونس و فلفل اسود
اتركيها حتى تغلى ثم ترفع و تقدم بالهنا
قومى بتشويح البصل مع ثوم و ملح ودقيق
ضعى البطاطس ثم المرقة و تقلب حيدا
ضيفى قطع من الجبنة والبقدونس و فلفل اسود
اتركيها حتى تغلى ثم ترفع و تقدم بالهنا
للمشاهدة الفيديو أضغط هنااااا
Comments