فراخ بالخضار من شيف المطبخ !!!

المقادير :

فراخ وزن 2 كيلو !!

بطاطس وكوسه وجزر وبصل وطماطما !!

ملح مكعب ماجى كمون وفلفل وكسبرة ناشفة !!

كسبرة خضراء وبقدونس !!

زبدة وزيت !!


طريقة التحضير :


اضعى الزيت والسمن على النار وحمرى الفراخ فيها مع اضافى قليل من الملح بعد التحميرى اضعى

الفراخ جانبى !!

ثم حمرى فى نفسه الطاسه البصل ثم البطاطس والجزر والكوسة بعد غسلهما جيدااا وتقطيعهم البطاطس

والكوسه اكبر من الجزر !! ثم اضعى الطماطما ومكعب الماجى والكمون والفلفل مع التقليب !!

ثم احضرى طبق برفكس زجاج كبير يكون قابل للحرارة ضعى الفراخ وفوقه الخضار مع عصير 2 طماطما

وكوبين من الماء وتدخل الفرن من تحت لمدة نصف ساعة مع مراعاتها ثم تضع تحت الشواء وتغطى بروق

الومنيوم لمدة نصف ساعة ايضااثم يتم كشف الصينيه تفتح عليها الشواية حتى احمرار الوجة !!

                                 وبالهناء والشفاء