الذ واخف اكله ... ريش بتلوووو فى الفرن من المطبخ المصرى !!!

المقادير : 

عدد 4 ريش بتلووو اوحسب افراد الاسرة 

بصل وطماطمااا

وملح وفلفل وكمون وبهارات لحمه 

طريقة التحضير :

يتم سلق الريش نصف سلقه 

يتم تحضير صينه ويقطع الطماطما حلقات ويرص من تحت فى الصينيه ثم البصل من فوق ثم اللحم ثم يتبل بالتوابل والملح والكمون

 والفلفل ثم يرش بكميه من الشوربه ويغطى بالورق الالومنيوم ويدخل الفرن فى المنتصف ثم يكشف حتى احمرار اللحمه 


ملحوظه :::: لا تضعى الملح مع اللحمه فى عمليه السلق ابدااا

هذه الاكله بدون زيت او سمنه 
                                                                                بالهناء والشفاء