المقادير
سمك فيليه
بطاطس
ملح وفلفل
كمون
ثوم
بقسماط
بيض
لبن
دقيق
زيت
شطة
بهارات
كزبرة خضراء
بصل
خطوات التحضير
فى الكبة اخلطى الملح وفلفل و بهارات و الكزبرة الخضراء و الثوم
اسلقى البطاطس مع كمون و كزبرة و شطة و ملح وفلفل ثم ترفع
قطعى السمك وضيفية الى الكبة
رصى البطاطس على صينية الفرن ثم ضعى عليها كرات من خليط السمك
عفرى الاقراص بالدقيق ثم تغمس فى بيض و لبن و بقسماط
قومى بتحمير الكرات فى زيت ثم ترفع و تدخل الفرن لمدة 3 الى 4 دقائق