فراخ محشية خلطة السبانخ والخرشوف مفيدة جدا .


خلطة الحشو عبارة عن كباية سبانخ وكباية خرشوف متقطعين صغير وعليهم بصلة مفرومة وكباية جبنة موتزاريلا وبارميزان ومعلقة مسترد.. نقلب كل ده ونحشي بيه صدور الفراخ مفتوحة من الجنب زي الظرف ومتبلة بملح وفلفل وبعدين نقفلها بعود الاسنان ونرصها في صينية مرشوشة زيت..ونرش عليها ريحان وبودرة توم وملح وفلفل. 

ونغطيها بخليط خضار عبارة عن خرشوف وطماطم تشيري متقطعين وعليهم فصين توم وزيت زتون وريحان ومعلقة دقيق ورشة ملح وفلفل برضو ..نفرد الخليط ده عالفراخ وندخلها الفرن لحد ماتستوي وممكن نحط جبنة موتزاريلا عالوش تسيح قبل مانطفي الفرن ب10 دقايق.

Comments