المقادير
نصف كيلو لحمة مفرومة
بصل
بهارات
كوب برغل
بقدونس
بيضة
زيت
ملح
فلفل أسود
طريقة التحضير
* إخلطى فى الكبة البرغل مع البصل والبقدونس
* ضيفى البيضة وضيفى اللحمة والملح والفلفل الأسود والبهارات
* شكلى الكفتة أصابع على سيخ خشبى مدهون بالزيت
* رصى الكفتة فى صينية مدهونة بالزيت وادخليها الفرن حتى النضج
* أشعلى فحمة فى ورق ألومينوم وضيفى لها الزيت وضعيها مع الكفتة وغطى الكفتة بورق ألومينوم لتتشرب الرائحة
* قدمى الكفتة وزينيها بالبقدونس المفروم
Comments