سمك السنجاري على طريقة المطاعم


المقادير:

سمك بورى مفتوح من الظهر+طماطم حلقات+بصل حلقات+ليمون حلقات+بشر ليمون+فلفل رومى حلقات+فلفل حار+بقدونس+شبت+كزبرة خضراء+كمون ناعم+زيت+ثوم مهروس+ملح+فلفل أسود.




الطريقة:

إخلطى الثوم والكمون وعصير الليمون والملح ثم تبلى السمك بالخليط ورصى على السمك الفلفل والطماطم والليمون والفلفل الحار والشبت والبقدونس والكزبرة بعدها إدهنى صينية بالزيت ثم ضعى السمك فى الصينية وأدخليها الفرن حتى النضج وقدميه وزينيه بالخضرة .

Comments