جديد الشيف طريقة عمل الارز مع اللحمه والكبده

نصف كيلو لحمه 
كيلو ارز بسمتى
نصف كيلو كبده دجادج
عدد 2 بصله كبيرة 
زيت وفلفل وكمون
 وبهارات اللحمه
2 مكعب لحمه وملح





ضعى الاناء على النار بالزيت ثم البصل مع التقليب الجيد لمده خمسه دقائق ثم اضعى اللحمه بعد تقطيعهاا صغيرة او حسب الرغبه مع التقليب الجيد الى الى تنشف من الماء ثم اضعى البهارات ومكعبين اللحمه والفلفل والكمون ثم تغطى اللحمه بالشوربه وتترك الى قريب الاستواء ثم اضعى الارز ويغطى بالشوربه الى قريب الاستواء واضعى الكبده ويغطى الاناء على نار هادئه الى ان يستواء الرز واللحمه والكبده 

ويقدم الارز باللحمه والكبده والف هناء وشفاء

Comments