صدور الفراخ مع الخضار ولسان العصفور

المقادير 
4 صدور فراخ مغسوله بالخل ومقطعه مكعبات 
خضار مشكل (جزر وبسله وفاصوليا وكوسه ) مقطعه قطع صغيرة 
نصف كيلو لسان عصفور
بصله ومكعب دجاج وملح وفلفل وزيت 


طريقه العمل 
اضعى الاناء على النارواضعى الزيت ثم البصل مع التقليب الى تدبل البصل ثم اضعى الفراخ مع التقليب ثم الخضار واضعى كميه من الماء ان تغطى الفراخ والخضارثم اضعى مكعب الفراخ والملح والفلفل  الى غريب  الاستواء ثم فى طاسه بدون زيت اضعى لسان العصفور مع التقليب الى الاحمرار ثم اضعى على الفراخ والخضار الى الاستواء 
  
الف هناء وشفاء 

Comments